Training

TC Raoktum biedt haar leden de mogelijkheid training te volgen. De vereniging heeft hiervoor een overeenkomst met een tennisschool afgesloten. Deze tennisschool levert goed opgeleide en gekwalificeerde tennistrainers, die u de tennistechnieken aan kunnen leren. 

Voor T.C. Raoktum is dit Ornella Perlangeli, die dit heel enthousiast op zich neemt. Met name voor nieuwe, beginnende leden is het raadzaam de basistechnieken samen met een train(st)er onder de knie te krijgen. Echter ook meer ervaren tennissers kunnen met wat extra training hun niveau behoorlijk opkrikken.


Uiteraard biedt Raoktum de tennistrainingen nog steeds tegen kostprijs aan haar leden aan.
De train(st)er zal altijd zoeken naar een optimale trainingsverdeling (qua leeftijd en speelsterkte). Hierbij wordt uiteraard zoveel mogelijk rekening gehouden met uw individuele wensen. De trainingen worden in een blok van 15 weken gegeven. In principe wordt er training gegeven op dinsdag- en op donderdagavond of anders in overleg. Wanneer een trainingsblok al begonnen is, kunt u altijd contact opnemen met de train(st)er om te kijken of het nog mogelijk is om tussentijds in te stromen.

Onderaan deze pagina vindt u het inschrijfformulier.


Trainingsmogelijkheden Senioren

Veel deelnemers geven de voorkeur aan privé-training (1 persoon), maar naast privé-training is het ook mogelijk training te volgen in kleine groepjes van 2, 3 of 4 personen. De keuze is aan u.
Indien de vraag naar privé-training te groot wordt, zal de train(st)er in overleg met de betrokkenen een groepje proberen samen te stellen, het aantal beschikbare trainingsdagen en –uren is immers beperkt.

Tarieven voor training senioren (2020)
- Privé-training 1 persoon € 45,00 per lesuur (50 minuten)
- Privé-training 1 persoon € 22,50 per 1/2 uur (25 minuten)
- 15 lessen van 1 uur (50 min.) voor 2 personen € 315,00 per persoon
- 15 lessen van 1 uur (50 min.) voor 3 personen € 210,00 per persoon
- 15 lessen van 1 uur (50 min.) voor 4 personen € 157,50 per persoon

Er kan ook worden gekozen voor lessen van 45 min. (40 min.) of van 1½ uur (80 min.); de tarieven worden dan evenredig aangepast.

Nog een andere mogelijkheid is een competitietraining voor senioren (2020)
- 7 lessen van 1 uur (50 min.) voor 4 personen € 78,75 per persoon
- 7 lessen van 1½ uur (80 min.) voor 4 personen € 118,15 per persoon

Bij meerdere deelnemers zijn de kosten evenredig lager. Deze trainingen worden meestal ingepland aan het einde van de avond, omdat er minder weken les wordt gegeven.


Tarieven voor training jeugd (2020)
- Groepstraining bij minimaal 4 deelnemers € 135,00 per persoon voor 15 lesuren van 1 uur (50 min. en 10 min. inspeeltijd)

We streven ernaar om zoveel mogelijk groepen van minimaal 4 deelnemers te formeren en om onze jeugdleden zoveel mogelijk lessen van 1 uur aan te bieden. Lukt dit niet, dan wordt in elk geval met de ouders overlegd.

Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact op met Ornella via [email protected]

Training Raoktum inschrijfformulier Voorjaar 2020.doc