Trainen jeugd en senioren

Verbeter je Vaardigheden en Geniet van Dubbel Plezier!

Tennis en padel zijn twee populaire racketsporten die zowel individuele vaardigheden als teamwork vereisen. Door lid te worden en deel te nemen aan trainingen, kun je je spel naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd genieten van de sociale aspecten van deze dynamische sporten.

Een van de grootste voordelen van het trainen is de toegang tot professionele trainers en coaches. Deze experts hebben ervaring in het lesgeven aan spelers van verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Ze zullen je begeleiden, je techniek verfijnen en je tactische inzicht vergroten, waardoor je spel aanzienlijk wordt verbeterd.

Een tennis- en padelvereniging is meer dan alleen een plek om te trainen; het is een sociale gemeenschap van gelijkgestemde individuen met een passie voor sport. Het geeft je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen op te bouwen. De vereniging creëert een omgeving waarin spelers van alle leeftijden en niveaus kunnen samenkomen en genieten van de sportieve en sociale voordelen.

Samen met onze tennisschool TSTK zijn er kaders afgesproken waarbinnen de trainingen worden verzorgd. Het lesreglement vind je op de site van TSTK.

 

 

LESTIJDEN:

Lessen kunnen verzorgd worden op de volgende tijden:

Tennis
maandag tussen 16:00 tot 23:00 uur.
dinsdag tussen 16:00 tot 23:00 uur.
donderdag tussen 16:00 tot 23:00 uur.

Padel
zaterdag en zondag tussen 9:00 tot 12:00 uur.

Inschrijven lidmaatschap TC Raoktum
Inschrijven Padellessen
Inschrijven Tennislessen

JEUGD:

  • Jeugdleden worden gestimuleerd om competitie te spelen.
  • Om kwalitatief goede lessen vanuit spelplezier te kunnen geven zullen de lesuren 60 minuten duren, waarvan 10 minuten inspeeltijd. Alle jeugd kan komen trainen voor hetzelfde bedrag per maand. Streven is dat de maximale groepsgrootte 8 kinderen bedraagt op 2 banen, m.u.v. de allerkleinsten. TSTK hanteert 1 tarief om makkelijk te kunnen schakelen tussen niveauverschillen, groepsgrootte, nieuwe jeugdleden inpassen, om kennismakings-/proeflessen te kunnen verzorgen maar ook om een eventuele verhindering makkelijk in een andere groep in te kunnen laten halen.
  • Er worden per seizoen maximaal 18 lessen verzorgd. Niet gegeven lessen worden verrekend.
  • Iedereen die traint is/wordt lid van Raoktum, inschrijvingen en de inningen van gelden voor de trainingen lopen via TSTK. De inschrijving als lid bij onze tennisvereniging lopen via Raoktum.

SENIOREN:

  • Om kwalitatief goede lessen vanuit spelplezier te kunnen geven zullen de lesuren 60 minuten duren, waarvan 10 minuten inspeeltijd.
  • Om lesuren binnen bepaalde niveaus te kunnen vullen en om mensen te kunnen plaatsen kan er samen met leden van Boemerang worden getraind. Streven blijft echter altijd om in een groep op de eigen club te trainen.
  • Er worden per seizoen maximaal 18 lessen verzorgd. Niet gegeven lessen worden verrekend. Iedereen die traint is/wordt lid van Raoktum, inschrijvingen en de inningen van gelden voor de trainingen lopen via TSTK. De inschrijving als lid bij onze tennisvereniging lopen via Raoktum.

OVERIG:

  • Aan het einde van elk trainingsseizoen vindt er een evaluatie plaats. In deze evaluatie willen we ook jullie mening als lid van Raoktum meenemen en zal er een enquête worden gehouden.

Heb je vragen dan kun je deze stellen aan onze trainer Robert Verheij ([email protected] of 06 46061998) of aan André Vos van T.C. Raoktum ([email protected]).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 275 896

TC Raoktum

Julianalaan 29a
5161 BA Sprang-Capelle