Lidmaatschappen

Leuk dat je lid wilt worden van de leukste tennis en padelvereniging van Sprang-Capelle!
Ga naar het ‘Inschrijfformulier’ en vul je gegevens in om je aan te melden voor het lidmaatschap. Aanmelden bij TC Raoktum is alleen mogelijk via het inschrijfformulier. We kunnen je aanmelding alleen vlot afhandelen als je meteen een goede pasfoto en – als je student bent – een recent bewijs van inschrijving als student (je studentenkaart) mailt naar [email protected] .


TC Raoktum biedt onderstaande lidmaatschappen aan.
Een seizoen loopt van 1 januari tot en met 31 december. 

AANBIEDING:  Iv.m. de opening van onze nieuwe padelbanen hebben we korting op diverse lidmaatschappen!!  

   

Senior zonder bardienstverplichting (vanaf 18 jaar) 

€ 225,00

Senior met bardienstverplichting (vanaf 18 jaar)

€ 150,00 €75,00 (t/m 25-3)

Pupil (tot 10 jaar)

€ 26,00 € 20,00

Aspirant (tot 14 jaar)

€ 51,50 € 42,50

Junior (tot 18 jaar)

€ 77,50 € 62,50

Winterlid (oktober, november, december, januari)

€ 72,50

Zomerchallenge (juni, juli, augustus)

€ 45,00

Competitielid per competitie van 7 weken

€ 25,00

Studenten lidmaatschap (op vertoon van je studentenpas, zonder bardienstverplichting)

€ 47,50

Rustend lid

€ 26,00

Eventuele aanbiedingen worden vermeld bij lidmaatschappen op het digitale inschrijfformulier.

* jaarlijks worden de contributies opnieuw vastgesteld.
** word je gedurende het lopende jaar 10, 14 of 18 jaar dan geldt dat voor het gehele jaar.

Lidmaatschap Senior: (met of zonder bardienst)
Senioren kunnen het gehele jaar gebruik maken van alle faciliteiten die de vereniging aanbied. Deelname aan de clubavond op maandagavond, seniorentennis op dinsdagochtend, clubkampioenschappen, KNLTB competitie of invitatietoernooien. Het is allemaal mogelijk voor een schappelijke contributie.
Heb je getennist of gepadelt en wil je de wedstrijd evalueren dan is dat mogelijk onder het genot van een drankje in het paviljoen. Om de drankprijzen laag te kunnen houden, draai je als seniorlid ongeveer drie bardiensten per jaar. 
Is bardienst draaien niet aan jou besteed, dan kun je voor het senior lidmaatschap zonder bardienst kiezen.

Lidmaatschap pupil, aspirant en junior:
We hebben een gezellige actieve jeugdafdeling. Samen met tennisschool TSTK organiseren we het hele jaar door leuke evenementen. De kinderen krijgen daarnaast professionele lessen van een uur en kunnen als ze dat willen lekker competitie spelen.

Winterlidmaatschap:
Liever alleen tennissen of padellen in de winterperiode? Dat is mogelijk met dit lidmaatschap. Van oktober t/m januari kun je zeven dagen in de week gebruik maken van de banen en faciliteiten. 

Zomerchallenge:
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je in juni, juli en augustus vrij kunt sporten wanneer het jou uitkomt. Ben je bijv. een voetballer en wil je toch in de zomermaanden in conditie blijven, dan is dit lidmaatschap geschikt voor jou.

Studenten lidmaatschap:
Als student kun je op vrijdag, zaterdag, zondag en in de zomervakantie gebruik maken van de faciliteiten van TC Raoktum.
Tijdens toernooien en competitie is er niet altijd een baan ter beschikking voor recreanten. Voor dit lidmaatschap dien je jaarlijks je studentenpas aan te leveren bij de ledenadministratie.

Competitie lidmaatschap:
Ben je bijvoorbeeld lid bij een andere vereniging en wil je KNLTB competitie bij Raoktum spelen, dan kun je voor dit lidmaatschap kiezen. Je kunt met dit lidmaatschap alleen maar competitie spelen. Deelname aan activiteiten, traningen en recreatief spelen is bij dit lidmaatschap niet mogelijk.Stilzwijgende verlenging lidmaatschap en betalen contributie:
Ieders lidmaatschap (met uitzondering van proeflidmaatschap, zomerchallenge, winterlid en competitielid) wordt jaarlijks op 1 december met 1 jaar verlengd, tenzij je op tijd opzegt.

Na aanmelding wordt jaarlijks via automatische incasso het verschuldigde contributiebedrag geïncasseerd.
Het incasseren van de contributie gebeurt in 2 delen.
Het eerste deel van de contributie van het nieuwe seizoen wordt in januari geïncasseerd, het tweede deel zal in april geïnd worden. Wordt je gedurende het seizoen lid, dan zal op dat moment de contributie verrekend en geïncasseerd worden over de resterende maanden van het seizoen.

Voor leden die geen incasso-opdracht verstrekt hebben, geldt dat zei de contributie vóór 15 januari op onderstaande rekening over dienen te maken.

Bankrekening: NL50RABO0334256402

Privacyverklaring & algemene voorwaarden

Lees hier onze reglementen en huisregels.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 275 896

TC Raoktum

Julianalaan 29a
5161 BA Sprang-Capelle

KVK-nummer

40271686