Lidmaatschappen

Leuk dat je lid wilt worden van de leukste tennis en padelvereniging van Sprang-Capelle!
Op deze pagina vind je hier meer informatie over.

Onze lidmaatschappen:
(indien niet goed leesbaar op mobiel, draai het scherm dan horizontaal)

Eventuele aanbiedingen worden vermeld bij lidmaatschappen op het digitale inschrijfformulier.

* Een seizoen loopt van 1 januari tot en met 31 december. 
** Jaarlijks worden de contributies opnieuw vastgesteld.
*** Word je tijdens het seizoen lid, dan wordt de contributie verrekend met de resterende maanden.
**** Wanneer je in het jaar de leeftijd van 10, 14 of 18 jaar bereikt, ben je aspirant, junior of senior. bijv. je wordt 18 jaar, dan ben je het gehele jaar Seniorlid.

Inschrijven:
Ga naar het ‘Inschrijfformulier’ en vul je gegevens in om je aan te melden voor het lidmaatschap. Aanmelden bij TC Raoktum is alleen mogelijk via het inschrijfformulier. We kunnen je aanmelding alleen vlot afhandelen als je meteen een goede pasfoto en – als je student bent – een recent bewijs van inschrijving als student (je studentenkaart) mailt naar [email protected].

Lidmaatschap Senior: (met of zonder bardienst)
Senioren kunnen het gehele jaar gebruik maken van alle faciliteiten die de vereniging aanbiedt. Deelname aan de clubavond op maandagavond, seniorentennis op dinsdagochtend, clubkampioenschappen, KNLTB competitie of invitatietoernooien. Het is allemaal mogelijk voor een schappelijke contributie.
Heb je getennist of gepadeld en wil je de wedstrijd evalueren dan is dat mogelijk onder het genot van een drankje in het paviljoen. Om de drankprijzen laag te kunnen houden, draai je als seniorlid ongeveer drie bardiensten per jaar. 
Is bardienst draaien niet aan jou besteed, dan kun je voor het senior lidmaatschap zonder bardienst kiezen.

Lidmaatschap pupil, aspirant en junior:
We hebben een gezellige actieve jeugdafdeling. Samen met tennisschool TSTK organiseren we het hele jaar door leuke evenementen. De kinderen krijgen daarnaast professionele lessen van een uur en kunnen als ze dat willen lekker competitie spelen.

Proeflidmaatschap:
Denk je dat tennis of padel een sport voor jou is, maar wil je het eerst een paar maanden proberen? Het Proeflidmaatschap is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden kunt tennissen en/of padellen wanneer het jou uitkomt. 
Wil je na het proeflidmaatschap lid blijven, dan bieden wij bovenstaande lidmaatschappen aan.
* Jeugdleden betalen voor een proeflidmaatschap 1/4 deel van het seizoenslidmaatschap.  
* Ben je in het verleden lid geweest bij Raoktum of een andere vereniging, dan kun je van dit lidmaatschap geen gebruik meer maken.

Zomerchallenge tennis: 
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je in juni, juli en augustus vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Ben je bijv. een voetballer en wil je toch in de zomermaanden in conditie blijven, dan is dit lidmaatschap geschikt voor jou.  

Winterlidmaatschap:

Liever alleen tennissen of padellen in de winterperiode? Dat is mogelijk met dit lidmaatschap. Van oktober t/m januari kun je zeven dagen in de week gebruik maken van de banen en faciliteiten. 

Studenten lidmaatschap:
Als student kun je op vrijdag, zaterdag, zondag en in de zomervakantie gebruik maken van de faciliteiten van TC Raoktum.
Tijdens toernooien en competitie is er niet altijd een baan ter beschikking voor recreanten. Voor dit lidmaatschap dien je jaarlijks je studentenpas aan te leveren bij de ledenadministratie.

Competitie lidmaatschap:
Ben je bijvoorbeeld lid bij een andere vereniging en wil je KNLTB competitie bij een team van Raoktum spelen, dan kun je voor dit lidmaatschap kiezen. Je kunt met dit lidmaatschap alleen maar competitie spelen. Deelname aan activiteiten, trainingen en recreatief spelen is bij dit lidmaatschap niet mogelijk.Stilzwijgende verlenging lidmaatschap en betalen contributie:
Ieders lidmaatschap (met uitzondering van proeflidmaatschap, zomerchallenge, winterlid en competitielid) wordt jaarlijks op 1 december met 1 jaar verlengd, tenzij je op tijd opzegt.

Het incasseren van de contributie gebeurt in januari via een automatisch incasso. Word je gedurende het seizoen lid, dan zal op dat moment de contributie verrekend en geïncasseerd worden over de resterende maanden van het seizoen.

Privacyverklaring & algemene voorwaarden

Lees hier onze reglementen en huisregels.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 275 896

TC Raoktum

Julianalaan 29a
5161 BA Sprang-Capelle