Het tennispark

Welkom bij Tennis en Padelvereniging TC Raoktum!

Bij TC Raoktum streven we ernaar om een levendige en gastvrije sportvereniging te creƫren voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Of je nu een beginnende speler bent die net begint of een ervaren professional, bij ons vind je een plek waar je je thuis kunt voelen.

Onze vereniging biedt uitstekende faciliteiten, waaronder goed onderhouden tennis- en padel banen en een gezellig clubhuis waar je na de wedstrijd kunt ontspannen en genieten van de sfeer. We organiseren regelmatig evenementen en toernooien, zodat je de kans krijgt om je vaardigheden te testen, nieuwe mensen te ontmoeten en plezier te hebben op en naast de baan.

Bij TC Raoktum hechten we veel waarde aan een vriendelijke en inclusieve omgeving. We verwelkomen spelers van alle achtergronden en moedigen onderling respect en sportiviteit aan. Of je nu speelt voor de lol, gezondheid of competitie, we geloven in het bevorderen van een positieve ervaring voor iedereen.

Of je nu komt voor een ontspannen oefensessie met vrienden, deelneemt aan onze lessen en activiteiten, of meedoet aan onze clubkampioenschappen, we hopen dat je bij TC Raoktum de sportervaring vindt die je zoekt. Onze gepassioneerde en toegewijde leden en vrijwilligers staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen.

Dus trek je schoenen aan, pak je racket en sluit je aan bij TC Raoktum! Samen kunnen we plezier hebben, ons spel verbeteren en de liefde voor tennis en padel delen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de banen van TC Raoktum!


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 275 896

TC Raoktum

Julianalaan 29a
5161 BA Sprang-Capelle