Stem op TC Raoktum

05 oktober 2020


Raboclubsupport: Stem nu op TC Raoktum 

Ben jij lid van de Rabobank? Stem dan snel op TC Raoktum. Het levert ons echt veel geld op. Ben je geen lid, maar heb je wel een bankrekening bij de Rabobank? Word dan snel en gratis lid. Je mag vijf stemmen uitbrengen, met maximaal 2 voor onze club. We hebben vriendschappelijke banden met SV Capelle. Hun leden stemmen ook op ons, dus wij ook op hen... Niets ten nadele van de overige clubs natuurlijk.

Wie kunnen er stemmen?
Je kunt stemmen als je klant bent bij de Rabo-bank. Heb je wel een rekening, maar ben je nog geen lid, dan is het eenvoudig en gratis te regelen.

Waarom zou ik stemmen?
De Rabobank heeft een groot bedrag voor de lokale clubs ter beschikking gesteld. Het geld wordt op basis van het aantal stemmen verdeeld. De afgelopen jaren heeft TC Raoktum steeds honderden Euro's ontvangen.

Hoe kan ik stemmen?
Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Ik heb wel een rekening, maar ik ben nog geen lid, hoe regel ik dat?
Je regelt dit door in te logen in de rabobankapp via 'zelf regelen'en 'Lidmaatschap. Via de website van de Rabobank kan het ook. 

Tot wanneer kan ik stemmen?
Stem zo snel mogelijk, maar uiterlijk 25 oktober.

Ik heb geen code ontvangen?
Dit jaar verzendt de Rabobank geen codes. Je kunt stemmen via hun website of je Rabo-app.

Nieuwscategorieën