Senioren dag bij de Mattenkloppers

05 maart 2020


Beste 50+leden van de verenigingen in Brabant,

 

Het is weer (bijna) zover. Ook dit jaar organiseren wij op ons Park bij de Mattenkloppers in Waalwijk, weer een SPE-toernooi. Een gezellige tennis dag voor KNLTB leden vanaf 50 jaar.

 

Dit jaar op Dinsdag 12 mei 2020.  We starten om 09:00 uur met een kop koffie/thee met iets lekkers en streven ernaar om rond 16:30uur af te sluiten. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar het hieronder genoemd e-mailadres. Bellen mag natuurlijk ook. Tel.: 0416-652097    06-42106554 of e-mail: [email protected]

Er worden, bij voldoende inschrijvingen, damesdubbels, herendubbels en gemengd dubbels gespeeld in de speelsterkte 6,7 en 8. Je kunt inschrijven met een vaste partner maar als je die niet hebt kun je ook individueel inschrijven. Wij proberen dan zelf om koppels te maken. Als je individueel inschrijft kan het zijn dat je met een wisselende partner speelt. We zullen er alles aan doen om de dag voor iedereen prettig en gezellig te laten verlopen, De inschrijfkosten zijn: € 7,50 p.p. incl. een overheerlijke lunch en kunnen op de wedstrijddag contant worden betaald.

Consumpties kunnen bij ons alleen per pin worden betaald.

Vorig jaar was het weer een bijzonder gezellige dag. We rekenen op jullie sportiviteit en hopen op mooi weer. Inschrijven kan tot 1 mei 2020. Schrijf snel in want wij kunnen maximaal 64 inschrijvingen accepteren. We hopen veel inschrijvingen te ontvangen.

de Mattenkloppers Contactpersonen SPE Mieke Copal Harrie Thomassen

Nieuwscategorieën