Rabobank Clubkas Campagne

01 oktober 2018


Jouw club doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne! Graag jullie aandacht in deze,

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 2 oktober tot en met zondag 14 oktober brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank De Langstraat mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 2 september 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/leden

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas kunnen gebruik maken van promotiemateriaal om de campagne bij hun eigen leden onder de aandacht te brengen. Als clublid kun je in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank De Langstraat en vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen. Hiervoor zijn promotiemiddelen beschikbaar die je via de website www.clubkascampagne.nl/delangstraat/promotiemateriaal kunt downloaden. Tevens is er de mogelijkheid om fysieke promotiemiddelen af te halen op een van de kantoren in Waalwijk, Kaatsheuvel of Drunen. 

Meer informatie
Op onze website www.clubkascampagne.nl/delangstraat lees je meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne. Hier vind je ook een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden. 
 
Als u 2 stemmen uitbrengt op TC Raoktum en u heeft nog een stem over, denk dan ook aan SV Capelle, de voetbalvereniging.
Zij activeren hun leden ook om op TC Raoktum te stemmen, zo helpen de sportclubs elkaar een beetje. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0416275896

TC Raoktum

Julianalaan 29a
5161 BA Sprang-Capelle