Midzomeravond kampioenschappen

05 maart 2020


Midzomeravond kampioenschappen

Zet het alvast in je agenda, van dinsdagavond 9 t/m vrijdagavond 12 juni vindt de eerste editie van de “Midzomeravond Kampioenschappen” plaats.

Dit toernooi komt in de plaats van de Clubkampioenschappen en heeft een compleet andere opzet. We willen een zeer laagdrempelig zomers evenement organiseren voor alle leden van onze club. Onder het motto “Meedoen is belangrijker dan winnen” draait het bij dit evenement dus uitsluitend om gezelligheid en sportiviteit. We hopen hiermee ook de leden die niet van het echte wedstrijdelement houden enthousiast te kunnen maken voor deelname.

We gaan lekker dubbelen en er kan ingeschreven worden als koppel maar ook als individu. Als alle inschrijvingen binnen zijn zal de organisatie naar sportief inzicht een passend schema maken zodat iedereen minstens twee leuke potten tennis kan spelen. Iedereen speelt sowieso 1 slotpartij op de vrijdagavond en aansluitend (ja, de openingswedstrijd van het EK wordt vertoond op de tv) worden er op de FEESTAVOND op 12 juni diverse zomerse prijzen uitgereikt, o.a. voor de MEEST ZOMERS GEKLEDE TENNISS(T)ER(S)!

Na het voorjaarstoernooi en de algemene ledenvergadering in maart zullen we met meer informatie komen! Alvast zomerse groeten van de organisatie,   Annemarie, Sharida en Bas  

Nieuwscategorieën