Maandag weer clubavond!

20 juni 2020


Beste leden,

De afgelopen week werd er, ondanks de vaak felle buien, flink getennist op het park. De leden waren niet van de baan af te slaan en menigeen verliet de baan met een grote glimlach ondanks het natte pak.

Sinds sinds 01-03-2020 zijn er al 52 nieuwe leden bijgekomen. Heel hartelijk welkom bij TC Raoktum! Voor alle leden is er op maandagavond clubavond. We gaan dan dubbelen en de spelers worden ingedeeld. "Normaal" kun je gewoon aan komen lopen, maar in deze tijd moet je even aanmelden. Dat kan via deze link

We starten om 19.00 uur. Spelen steeds partijtjes van een half uur. Dus is 19.00 uur nog wat te vroeg voor je, dan is het geen probleem om je voor een later tijdstip aan te melden. Je bepaalt zelf hoeveel partijtjes je speelt.

De clubavond is een perfecte avond voor alle leden. Ook als je nog maar net begonnen bent met tennissen! De indeler houdt rekening met de speelsterkte en zorgt ervoor dat het voor iedereen leuk is! En wat is nu leuker dan samen plezier hebben. Iedereen die op maandagavond komt weet dat je daarvoor komt en er juist ook bent om ervaring op te doen.

Tot snel op de baan!

 

 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen