Dulvertse Dorpskwis 21 september 2019

13 juni 2019


Beste sportclub, vereniging, of ander groepsgebeuren ;-)

 

Gemakshalve gaan we er even van uit dat jullie ons al kennen… Mochten we dat mis hebben, schroom dan niet om dat te zeggen, dan komen we met liefde even langs om het uit te komen leggen!

 

Het bleef dit jaar lang stil vanuit onze kant, maar dat wil niet zeggen dat we niet al volop aan de gang zijn! 21 september staat de Kwisavond weer gepland en 5 oktober het feest in de tent in de Dullaert! Net als vorige jaren komen ook dit jaar enkele klassieke categorieën terug, zoals de creatieve foto-opdracht en “d’n hort op”, maar dit jaar zal het weer een hele klus worden om het boek te bemachtigen..! Er zullen op ieders verzoek veel meer doe-opdrachten in zitten en dit jaar is ons goede doel Woonzorgcentrum Elzenhoven. En 2019 is ons lustrum! Voor de vijfde keer organiseren we deze Dulvertse Dorpskwis, en dat zal iedereen weten ook ;-)

 

Maak gebruik van deze geweldige gelegenheid om je vereniging van zijn goede kant te laten zien en doe mee dit grote spektakel! Natuurlijk is het mogelijk om vragen of doe-opdrachten rondom je vereniging in de kwis op te laten nemen. Wees creatief! En vind je dat lastig, dan hebben we nog wel een paar leuke ideeën voor je ;-) sportteams of clubleden, iedereen te hullen in T-shirts met jullie logo, als kwislokatie de kantine te kiezen en die te versieren (worden ook foto’s van gemaakt en gepubliceerd). Daag de tegenstander die je in het veld er maar niet onder krijgt nu eens op een heel ander gebied uit!

 

En wij zouden geen ervaren spelers in dit vak zijn als we niet alvast nagedacht hadden over wat we van jullie zouden willen ;-)

We willen onze teams in verwarring brengen: we laten ze bijvoorbeeld naar Raoktum komen en laten ze daar breien, of jeu de boulen bij SV Capelle. Kun je je de hilariteit al voorstellen?! Doe daarom mee!

 

Laat het ons weten als je mee wil doen, we komen graag langs om de details te bespreken.

 

Met vriendelijke groet,

Team Dulvertse Dorpskwis

Nieuwscategorieën