Actie voor de jeugd

03 mei 2020


Gelukkig, na weken waarin er niet gesport mocht worden is het zover. De jeugd mag weer aan de slag. Natuurlijk onder voorwaarden, maar wat is sporten fijn!  Helaas kan er bij sommige verenigingen ook niet getraind worden omdat de velden onderhouden worden. Stil zitten dan maar weer?  Natuurlijk niet! Bij TC Raoktum hebben we wat bedacht. Kom het gewoon proberen. Je bent welkom, ook als je het alleen maar een paar keer wilt proberen. Tennis kun je leren. Dat is voor iedereen mogelijk, als je maar wilt.

Je mag bij TC Raoktum in Sprang-Capelle langskomen en onder begeleiding de baan op. Een officiële tennislerares leert je hoe je een bal goed kunt slaan en hoe het spelletje gespeeld moet worden. Vrijwilligers houden toezicht, zodat er ook op andere momenten vrij gespeeld kan worden. Het leuke van tennis is, dat het wedstrijdgevoel ook in Coronatijd blijft bestaan. Je moet immers afstand houden, want het net zit er tussen.

Maar tennis gaat over veel meer dan wedstrijden en winnen. Het is gewoon leuk, je ziet dat je naar een paar keer de slag al aardig te pakken krijgt. Iedereen kan het leren, ook al gaat dat niet vanzelf. Maar je best moeten doen om beter te worden, ook dat is leuk. Dus heb je altijd al eens willen proberen om te tennissen, maar is het er nog niet van gekomen, grijp dan je kans. Je krijgt er nog een racket bij ook!

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel met de trainster!  Haar nummer staat op de afbeelding    

INSCHRIJFFORMULIER

Training Raoktum inschrijfformulier Voorjaar 2020herziencorona (1).pdf

Nieuwscategorieën