3 Jubilarissen Truus, Wim en Christof

24 maart 2019


Jubilarissen bij TC RAOKTUM
Tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering bij TC Raoktum was er, naast de behandeling van de agendapunten en terugblikken,  ook tijd voor het huldigen van enkele jubilarissen.
 
Met een persoonlijk woordje van de voorzitter zijn ze in het zonnetje gezet en werd hen een mooi boeket bloemen overhandigd.
 
Wim de Bie is al 25 jaar lid van deze tennisclub. In die periode heeft hij niet alleen veel getennist, maar zich ook voor de club ingezet bij allerlei commissies en activiteiten. Wim is een zeer betrokken clublid. Nog steeds is hij actief als vrijwilliger en speelt hij mee in competities en bij toernooien. 

Christof Visser is ook 25 jaar liden is jarenlang actief geweest bij zowel het bestuur als bij de organisatie van open toernooien. Hij speelt in competities met 100% inzet en blijft de club als vrijwilliger nog steeds met diverse taken ondersteunen. 

Truus Drost, waar we de leeftijd niet van verraden (maar die wel boven de 80 jaar is), speelt nog wekelijks enkele keren tennis en is toch pas 25 jaar lid. In de beginjaren speelde zij veel en regelmatig competities. Nu is ook zij nog als vrijwilliger actief voor de club.  Bij de senioren dag in september b.v. verzorgt zij nog steeds een prima lunch. Een van de redenen waardoor het aantal deelnemers die dag steeds zo hoog is. 
 
Het bestuur is erg blij met deze enthousiaste leden en hoopt dat ze nog jarenlang tennisplezier bij TC Raoktum beleven!  Proficiat aan deze 3 tennissers!sers!

Nieuwscategorieën