Lidmaatschap beƫindigen


Het kan uiteraard voorkomen dat u om een of andere reden geen lid wil blijven van onze tennisvereniging. U moet hiervoor uw lidmaatschap opzeggen.

Een belangrijke datum is 1 december van het lopende jaar. Voor deze datum dient u uw lidmaatschap schriftelijk voor het komend jaar op te zeggen.
De opzegging dient gestuurd te worden naar Hoofdstraat 64, 5161PG, Sprang-Capelle t.a.v. Ledenadministratie, of aan [email protected]

Natuurlijk doen wij er als vereniging alles aan om te voorkomen dat onze leden hun lidmaatschap opzeggen. Zowel het tevreden houden van onze leden als het op peil houden van ons ledenbestand is natuurlijk erg belangrijk.
Wanneer de vereniging alsnog iets kan doen om ervoor te zorgen, dat jij je lidmaatschap toch niet op wilt zeggen, horen wij graag wat dit voor jou zou kunnen zijn. Ben jij bijvoorbeeld voor langere tijd geblesseerd, dan kun je jouw lidmaatschap tijdelijk laten omzetten naar “rustend lid”, waardoor de kosten worden verlaagd.  Ook bij andere redenen proberen wij mee te denken.

Uw opzegging is definitief nadat u een ontvangstbevestiging heeft ontvangen. Deze wordt u binnen 2 weken na ontvangst toegezonden.

In de periode na het beëindigen van het lidmaatschap dien je als lid nog wel je verplichtingen na te komen. Dus heb je in de periode tot 31 december nog bardiensten gepland staan, dan moet je deze gewoon draaien of zelf voor vervanging zorgen. Voor eventuele vragen hierover kunt u contact opnemen met [email protected]